Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

К-т Гайкоцепи, 4 части - TOPTUL

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт К-т Гайкоцепи, 4 части - TOPTUL
К-т Гайкоцепи, 4 части - TOPTUL
К-т Гайкоцепи, 4 части - TOPTULК-т Гайкоцепи, 4 части - TOPTUL - С този комплект лесно ще отстранявате раждясали или захабени болтове и гайки.Авто инструмент К-т Гайкоцепи, 4 части - TOPTUL в категория Ръчни инструменти. Всички ръчни автоинструменти . Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
86.63 лв

С този комплект лесно ще отстранявате раждясали или захабени болтове и гайки.

Комплектът съдържа:

9-12мм. , 12-16мм. , 16-22мм. , 22-27мм.

 

 

Гайкоцепи! Какво представляват тези инструменти? Сигурно е, че почти на всеки механик му се случвало да попадне на гайка или болт, който не може да развие (било то защото е похабен или ръждясал), гайка или болт, които изглеждат неподвижни и сякаш слепени за мястото, от което искаме да ги развием. И преди да тръгнете да отсичате, сякаш невъзможния за отвиване болт или гайка, опитайте с въпросните гайкоцепи – уреди, проектирани точно за такива случай на неподвижни елементи.

Гайкоцепът е прост инструмент (който идва в различни размери), който ще ви позволи използването отново на освободения елемент, отколкото неговото унищожаване! Уредът се поставя около гайката (болта), след това се затяга, за да прихване елементът по-здраво и гайкоцепът почва да се върти, при което заседналата гайка (болт) се отвиват преди да бъдат разрушени. Уредът е уникално решение за такива случай – необходимост е не само за професионални монтьори; би бил полезен и за обикновени шофьори и механици ентусиасти също така!

Комплектът на TOPTUL върви редом с червена кутия, в която са поставени гайкоцепите, която червена кутия позволява тяхното лесно пренасяне и подреденост, тъй като за всеки уред си има предназначено гнездо! Край на разпилените уреди, които трябва да търсим с часове! Комплектът съдържа четири гайкоцепа, а именно с размери: 9-12 мм, 12-16 мм, 16-22 мм и 22-27 мм. С големия гайкоцеп (22-27 мм) може дори да отвивате и заседнали гайки или болтове на тирове и по-тежкотоварни превозни средства. А редом с качеството на TOPTUL (висококачествени материали, перфектен дизайн и дълготрайна експлоатационна дейност), тези гайкоцепи са нужен помощник за всеки занимаващ се механик!