Menu
Menu
Your Cart
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.

К-т Звездогаечни Ключове 14броя - TOPTUL

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт К-т Звездогаечни Ключове 14броя - TOPTUL
К-т Звездогаечни Ключове 14броя - TOPTUL
К-т Звездогаечни Ключове 14броя - TOPTUL Съдържание:6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24мм.Гаечните ключове са ръчни инструменти за завиване и отвиване на болтове, гайки и всякакви други видове крепежни елементи... Още информация

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
87.00 лв

К-т Звездогаечни Ключове 14броя - TOPTUL Съдържание:

6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24мм.

 

 

Гаечните ключове са ръчни инструменти за завиване и отвиване на болтове, гайки и всякакви други видове крепежни елементи. Най-често срещаните видове в работно ежедневие са: обикновен двустранен гаечен ключ, ключ тип звезда, ключ тип лула, едностранен гаечен ключ, но най-разпространеният от всички е гаечният ключ – звезда. Благодарение на големия си брой работни зъбци с него се работи бързо и лесно. Размерите им се обозначават с буквата „S”. По този начин се разбира коя гайка с какъв размер ключ е съвместима. Например гайка M16 изисква ключ с размер S24.

 

Toptul Ви предлага невероятен комплект звездогаечни ключове, които са 14 на брой и са предназначени за достигане на неудобни и трудни места. Зведогаечните ключове са с размери: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24мм. Направени са от хром-ванадиева стомана за по-голяма издръжливост по време на тежки работни натоварвания. Тази сплав е достатъчна стабилна по време на тежък натиск при заяждане на някой от крепежните елементите.

 

Работният процес с този инструмент се осъществява по следния начин. Първо вземате инструмента и правите проверка за съвместимост между накрайника на инструмента и главината на болта или гайката. Ако те са съвместими с няколко движения ги завивате или отвивате, ако не са, трябва да потърсите ключ с точния размер. Добре е да разполагате с голям комплект звездогаечни ключове като този, който Ви осигурява ключ с всякакъв размер. Така ще може да работите бързо без да губите време в търсене на подходящ инструмент или заместител.