Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Ръчни инструменти TOPTUL

TOPTUL е марка, която произвежда висококачествени инструменти за автомобилна индустрия и обща механика. Те са основани в Тайван и се гордеят с това, че разполагат с едно от най-големите производствени площи за автомобилни инструменти в света.

TOPTUL предлага голям избор от автомобилни инструменти, като включва голямо разнообразие от гаечни ключове, отвертки, крушки, болтоверти, диагностични инструменти и много други. Те също така предлагат комплекти инструменти, които включват всички необходими инструменти за даден вид работа или ремонт.

TOPTUL е известна с високото качество на своите инструменти. Те използват само висококачествени материали и следят стриктно контрола на качеството по време на производството. Всички инструменти на марката са проектирани да издържат на интензивна употреба и да се ползват дълго време.

Освен това, TOPTUL има широка мрежа от дистрибутори по света, които осигуряват достъпност на инструментите им в почти всички страни. Това прави марката удобен избор за професионални механици, автосервизи и домашни майстори, които търсят висококачествени инструменти за своята работа.

Цената на инструментите на TOPTUL е изключително добра, като се има предвид качеството на продуктите. Те предлагат разумни цени за своите инструменти и са известни с доброто съотношение на цена и качество.


Марка: TOPTUL Код: GCAT7202
Гедоре комплект 1/4" 72 части за инструментална количка със следните елементи: BAEA0804~0814 1/4" Вл..
131.87 лв
Купи
Марка: TOPTUL Код: GCAD3101
 Комплект тресчотка, накрайници и вложки 1/4" 31 бр...
88.36 лв
Купи
Марка: TOPTUL Код: FAAB0818
Права отвертка  1.2х8х175мм. - TOPTULИзработена от хромникелмолибденова стомана;Двуко..
8.53 лв
Купи
Марка: TOPTUL Код: GAAI0401
Kомплект за развиване на шпилки 1/2Размери : 6, 8, 10, 12 мм     Шпилката пред..</