Menu
Menu
Your Cart
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.

К-кт за зацепване на Renault/Dacia 1,5 i 1,9 dci

Топ цени за авто инструменти на марката MAGMA. КОД: - Продукт К-кт за зацепване на Renault/Dacia 1,5 i 1,9 dci
Топ продукт
К-кт за зацепване на Renault/Dacia 1,5 i 1,9 dci
Комплект за зацепване на Renault/Dacia 1,5 i 1,9 dci Приложение: Renault- Laguna, Kangoo и Clio; Nissan Almera/Kubistar/Micra 1.5 Dci Код на двигателя: K9K; OEM номера на инструментите: MOT 1489, MOT 1054, MOT 1430; Ремонтните дейности по дизе... Още информация

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
12.50 лв
  • Налинчност: Наличен
  • Марка: MAGMA
  • Код: MG50777
  • Тегло: 0.30кг

Комплект за зацепване на Renault/Dacia 1,5 i 1,9 dci

Приложение:

  • Renault- Laguna, Kangoo и Clio;
  • Nissan Almera/Kubistar/Micra 1.5 Dci

Код на двигателя:

  • K9K;

OEM номера на инструментите:

  • MOT 1489, MOT 1054, MOT 1430;

Ремонтните дейности по дизелов двигател изискват качество на ръчния инструмент, който се използва за зацепване, синхронизиране и фиксиране на отделните части по него. Всеки двигател изисква различен вид инструмент, защото е устроен по-различен начин от останалите. Някои от частите могат да работят на същия принцип, но има други специфики, които отличават моделите. Рено и Дачия имат използват двигатели 1,5 и 1,9, които са дизелови. За тяхното зацепване производителите от RIVERTOOLS предлагат комплект от ръчни инструменти. Той е напълно професионален и е съставен от три различни по-големина специализирани инструмента. За тяхната направа е използвана висококачествена стомана, за да бъдат достатъчни ефективни по време на работа. Сайтът на instrumenti.org представя снимков материал, където подробно се вижда къде точно се поставят инструментите за правилно зацепване на дизелов двигател от този вид. Приложението на инструментите е за горепосочените двигатели на следните марки автомобили:• Представителство на Рено – модели Лагуна, Канго и Клио. За тях е характерно използването на двигател 1.9 dci;• Представителство на Нисан – модели Алмера, Кубистар и Мира. Те използват двигатели 1.5;• Представителство на Дачия – модели Сандеро и Логан. При тези модели се използват и двата вида двигатели. Инструментите, които ви предлагаме отговарят на последните стандартни за качество.

<