Menu
Menu
Your Cart
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.

Вложка за коляновият вал на 2.4 и 3.2 FSI двигатели

Топ цени за авто инструменти на марката RIVERTOOLS. КОД: - Продукт Вложка за коляновият вал на 2.4 и 3.2 FSI двигатели
Вложка за коляновият вал на 2.4 и 3.2 FSI двигатели
Вложка за коляновият вал на 2.4 и 3.2 FSI двигателиПредназначена за завъртане на коляновият вал при работа по двигателя;за работа с гедоре на 1/2;Приложение:Audi А6 2005-, А8 2003-; 2.4, 3.2 FSI;ОЕМ номер на инструмента: ... Още информация

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
17.50 лв
  • Налинчност: Наличен
  • Марка: MAGMA
  • Код: MG50535
  • Тегло: 0.20кг

Вложка за коляновият вал на 2.4 и 3.2 FSI двигатели

Предназначена за завъртане на коляновият вал при работа по двигателя;

за работа с гедоре на 1/2;

Приложение:

  • Audi А6 2005-, А8 2003-; 2.4, 3.2 FSI;

ОЕМ номер на инструмента:

  • T40058;


Вложката е малък ръчен инструмент, който се явява преходен за осъществяването на някакъв вид ремонт. Тя най-често се използва при ремонтите на автомобили. В случая ви представяме вложка, която е предназначена за колянов вал. Кухият цилиндър с висок процент на здравина затворена от двете страни с метални пластинки се нарича вложка. Свързването по средата става от стопяема медна жица.

Вложката се използва конкретно за колянов вал на двигатели FSI 2.4 и 3.2. Този вид двигател е направен с директно впръскване на горивото към горивната камера. Целта на този тип двигатели е намали нивата на вредни емисии във въздуха по време на работа на автомобила и да понижи разхода на гориво.