Menu
Menu
Your Cart
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.

Защита на вашите лични данни

Защита на вашите лични данни

Инструменти орг ЕООД е регистриран като администратор на лични данни с Идент. номер: 297935 и като такъв поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайтовете на компанията и на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни - Общия регламент за защита на данните (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета на Европа от 27 април 2016 г.

На интернет сайта ни: www.instrumenti.org ние Ви предоставяме възможност да използвате услугите ни като регистрирани потребители. Разбира се, вие не сте задължени да се регистрирате като потребител в сайта ни, но в случай, че го направите, следва да сте информирани, че данните, които ще предоставите, като имена, ЕГН, адрес, телефонене номер за контакт, ние ще обработваме само и единствено за целите на извършваната покупка и издаване на платежен документ – фактура, когато е необходимо; ще предоставяме минимални лични данни (имена, адрес, телефонен номер за контакт) на куриерска фирма при дистанционните продажби;

 При регистрация в сайта и подаване на поръчка, данните Ви ще бъдат съхранявани на сървър на: НС 1 ООД 

 Връзката между Вашия компютър и сървъра :  www.ns1.bg е гарантирана от сертификат за сигурност – SSL – което е допълнителна гаранция и защита на предоставените от вас лични данни.

Предоставените от Вас лични данни ще бъдат съхранявани и обработвани само и единствено за целите на българското и европейското законодателство при спазване на всични нормативни разпоредби и ще се ползват с най-високо ниво на защита. По всяко време вие има право с писмено заявление да поискате и получите информация относно това кои ваши данни се съхраняват и обработват, да поискате корекция на обработваните лични данни, да оттеглите вашето съгласие за съхраняване и обработване на лични данни, с изключение на случаите, когато обработването и съхранението им от администратора е задължение по закон (например Закон за счетоводството). 

Инструменти орг ЕООД не събира и не обрботва лични данни на лица под 18 години и в случай, че установим предоставяне на подобни данни, ще унищожим тези данни съгласно вътрешните правила на компанията ни и ще откажем изпълнение на съответната поръчка!

С регистрирането и създаването на поръчка Вие приемате настоящите Общи условия и Защита на личните данни и предоставяте Вашето съгласие за обработка и съхранение на предоставените от Вас лични данни за конкретаната поръчка.