Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

K-кт за развиване на шпилки - ТОПТУЛ

K-кт за развиване на шпилки - ТОПТУЛ
K-кт за развиване на шпилки - ТОПТУЛ
Kомплект за развиване на шпилкиK-кт за развиване на шпилки - ТОПТУЛ - Kомплект за развиване на шпилки 1/2 6, 8, 10, 12 мм -K-кт за развиване на шпилки - ТОПТУЛ | -K-кт за развиване на шпилки - ТОПТУЛ | Други. Всички ръчни автоинструменти марката T. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.

Kомплект за развиване на шпилки 1/2

Размери : 6, 8, 10, 12 мм

   

Шпилката представлява метален цилиндричен детайл, който има нарязана в двата края резба. Съществуват различни видове шпилки, с нарязана резба по цялата дължина на детайла, или с оставена ненарязана част в средата, както и с различни форми и размери. Изработват се от метал и най-често са със строго определен размер и стъпка на резбата, която бива метрична или цолова.
При демонтиране на тези детайли често се случва да бъдат повредени, поради това, че те нямат „глава”, за която да бъдат захванати. Има специален ръчен инструмент, който прави възможно развиването на шпилки без да се допусне повреда на резбата им и осигурява лесното им развиване – нарича се екстрактор за развиване на шпилки.
Екстракторът използва три ролки, които държат шпилката в три точки по време на развиването, без да я нараняват. Тази система от ролки захваща шпилката и в двете посоки.Не се препоръчва този инструмент да се използва за притягане, защото силата, която се прилага при стягане може да повреди системата от ролки, тъй като те са оразмерени единствено и само за развиване. Инструментът се използва по следния начин: поставя се екстрактора върху шпилката и се завърта в посока обратна на часовниковата стрелка. След като се завърши демонтажа, шпилката лесно се вади от екстрактора.
Комплектът за развиване н