Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

К-т Шестограми XXL, 9части - TOPTUL

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт К-т Шестограми XXL, 9части - TOPTUL
К-т Шестограми XXL, 9части - TOPTUL
К-т Шестограми XXL, 9части - TOPTULК-т Шестограми XXL, 9части - TOPTUL - К-т Шестограми XXL, 9части - TOPTUL Съдържание: 1.Авто инструмент К-т Шестограми XXL, 9части - TOPTUL в категория Ръчни инструменти. Всички ръчни автоинструменти марката TOPTUL . Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
30.33 лв

К-т Шестограми XXL, 9части - TOPTUL Съдържание:

1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10мм.

 

Шестограмите са ръчни инструменти, които се състоят от шестоъгълно напречно сечение, което е предназначено за задвижване на болтове и винтове, които имат шестоъгълно гнездо в областта на главата. Самият накрайник на шестограма може да е различен.

Шестограмът е удобен и лесен за употреба ръчен инструмент, който задължително присъства в комплектите ръчни инструменти, които се предлагат в специализираните магазини и по-големи вериги. Тези малки ръчни инструменти се срещат почти навсякъде, където е нужно да се захванат някакви крепежни елементи. Магазини като Praktiker, които предлагат различни мебели като столове винаги поставят пакет с шестограми за свързване на частите на стола. Дори професионалните майстори се нуждаят от ключ шестограм, защото е ключова свързваща част при последната фаза на закрепване. Шестограмите се изработват от материали с много високо качество и издръжливост като силициева стомана, метал и хром-ванадиева стомана, за да може да издържат повече време на работа и да не се захабяват, както и чупят лесно.

Topt