Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

К-т Шестограми със заоблена глава, 9части - TOPTUL

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт К-т Шестограми със заоблена глава, 9части - TOPTUL
К-т Шестограми със заоблена глава, 9части - TOPTUL
К-т Шестограм със заоблена глава, 9части - TOPTUL Съдържание:1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10мм.Контрол, качество, дизайн – всичко това ще намерите при тези инструментите на TOPTUL. Контрол на производителния процес – стриктно ... Още информация

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
28.42 лв

К-т Шестограм със заоблена глава, 9части - TOPTUL Съдържание:

1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10мм.

 

 

Контрол, качество, дизайн – всичко това ще намерите при тези инструментите на TOPTUL. Контрол на производителния процес – стриктно наблюдаване на производството на материалите и тяхната проверка в съответната обстановка, което се прави, за да можете Вие да получите инструменти, които са тествани да не дават дефекти при съответната работа. Висококачествена хром-ванадиева стомана, която ще гарантира устойчивост на пособията, дори и при извънредно напрежение, при тежка работа, когато се нуждаете от сигурен помощник – дали ще е работа по дома или автомобила, това е без значение, инструментите на TOPTUL ще се справят и в двата случая. Точно затова марката е световно известна и предпочитана от професионалисти и непрофесионалисти, за сериозна или непретенциозна работа. И накрая дизайна – перфектният външен вид, което е свидетелство за перфекционизъм и професионализъм от страна на производителя.

Комплектът TOPTUL с удължени шестограми съдържа 9 части, които са категоризирани по размери от най-малък към най-голям, а именно: 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8 и 10 мм. Шестограмите са с размер XXL, за извършване на по-мащабни процедури; точно затова комплектът е чудесен помощник за сервизни майстори занимаващи с поправка на автомобили. И не само – приложенията на инструментите не се ограничават