Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

К-кт. вложки на каре 3/8 TOPTUL

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт К-кт. вложки на каре 3/8 TOPTUL
К-кт. вложки на каре 3/8 TOPTUL
Комплекти вложки - Кoмплект вложки на каре 3/8 - 10 бр. TOPTUL 10мм, 11мм, 12мм, 13мм, 14мм, 15мм, 16мм, 17мм, 18мм и 19мм. В този комплект се съдържат 10 вложки на марката за ръчни инструменти TOPTUL, различаващи се по своята го. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.

Кoмплект вложки на каре 3/8 - 10 бр. TOPTUL
10мм, 11мм, 12мм, 13мм, 14мм, 15мм, 16мм, 17мм, 18мм и 19мм.

В този комплект се съдържат 10 вложки на марката за ръчни инструменти TOPTUL, различаващи се по своята големина.

За какво служи инструментът "вложка"?

Неговата роля е за затягане и развиване на различни по големина болтове и гайки. Още с появата на пневматичните ударни инструменти, както и на електрическите инструменти, находчивите инженери изобретяват вложката, защото с нейна помощ биха могли да избегнат евентуални наранявания. Тези наранявания биха могли да възникнат вследствие на изхвърчащи парчета при затягането или разтягането. Но вложките, бидейки разработени от специална по вида си здрава, но мека стомана, не биха се счупили, а биха се огънали. Поради това поражения няма да бъдат налице.

Покритието с хром на вложките TOPTUL ги предпазва от ръждясване и едновременно с това осигурява дълга и безопасна екслоатация. Освен това така на външен вид са и по-привлекателни за майсторите, за вас!

Понеже TOPTUL са световен лидер в производството