Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Вложка усилена, удължена 1/2 19мм - Toptul

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт Вложка усилена, удължена 1/2 19мм - Toptul
Вложка усилена, удължена 1/2 19мм - Toptul
Вложка усилена/ударна, удължена 1/2 19мм - ToptulДължина: 79ммЗнаете ли какво представляват вложките и за какво се използват?Тези ръчни инструменти на TOPTUL намират широко приложение най-вече в автомобилната индустрия, както и в а... Още информация

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
11.12 лв

Вложка усилена/ударна, удължена 1/2 19мм - Toptul

Дължина: 79мм

Знаете ли какво представляват вложките и за какво се използват? 

Тези ръчни инструменти на TOPTUL намират широко приложение най-вече в автомобилната индустрия, както и в автосервизите, за извършване на различни по своя вид поправки. С тяхна помощ отвиването и развиването на гайки и болтове се превръща в детска задача.

Вложките на TOPTUL, освен това, са изключително здрави! Те са разработени в леярните на марката TOPTUL в Тайван, съчетаващи специална смес от хром и молибден. Твърде вероятно е да ги използвате дълги години, понякога десетки.

Вложките са направо задължителен инструмент за всеки професионалист, занимаващ се със сервизиране. Продуктът, който предлагаме на вашето внимание, е допълнително усилен, за още по-висока устойчивост.

Препоръчваме ви да разгледате специализираните в нашия уебсайт вложки, предназначени за свещи, и за други дейности.

Освен това вложките биват дълги и къси. Дългите вложки са известни още като дълбоки вложки.

Тази усилена вложка (някои майстори я наричат още ударна) е с висока устойчивост и ще издържи много дълго време на високи натоварвания. В случай че имате въпроси, свържете се с нас за съдействие.