Menu
Menu
Your Cart
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.

К-кт. вложки на каре 3/8 TOPTUL

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт К-кт. вложки на каре 3/8 TOPTUL
К-кт. вложки на каре 3/8 TOPTUL
Кoмплект вложки на каре 3/8 - 10 бр. TOPTUL 10мм, 11мм, 12мм, 13мм, 14мм, 15мм, 16мм, 17мм, 18мм и 19мм.В този комплект се съдържат 10 вложки на марката за ръчни инструменти TOPTUL, различаващи се по своята големина.За какво служи инст... Още информация

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
72.92 лв

Кoмплект вложки на каре 3/8 - 10 бр. TOPTUL
10мм, 11мм, 12мм, 13мм, 14мм, 15мм, 16мм, 17мм, 18мм и 19мм.

В този комплект се съдържат 10 вложки на марката за ръчни инструменти TOPTUL, различаващи се по своята големина.

За какво служи инструментът "вложка"?

Неговата роля е за затягане и развиване на различни по големина болтове и гайки. Още с появата на пневматичните ударни инструменти, както и на електрическите инструменти, находчивите инженери изобретяват вложката, защото с нейна помощ биха могли да избегнат евентуални наранявания. Тези наранявания биха могли да възникнат вследствие на изхвърчащи парчета при затягането или разтягането. Но вложките, бидейки разработени от специална по вида си здрава, но мека стомана, не биха се счупили, а биха се огънали. Поради това поражения няма да бъдат налице.

Покритието с хром на вложките TOPTUL ги предпазва от ръждясване и едновременно с това осигурява дълга и безопасна екслоатация. Освен това така на външен вид са и по-привлекателни за майсторите, за вас!

Понеже TOPTUL са световен лидер в производството на ръчни инструменти и твърде често самите те определят потребителските влечения с разработката на нови продукти, подходящи за специалистите в сервизите, ръчните инструменти на марката се проектирани така, че да се използват с минимално усилия, без абсолютно никаква опасност от нараняване, без значение дали сваляте гума на тежкотоварен камион или пък на своя лек автомобил.

Сместа от хром-молибнен е високо устойчива, а леярната на компанията извършва дейностите си при най-строг контрол. Тя е сертфицирана от агенциите за качество и безопасност на Европейския Съюз в Германия, Берлин, както и от федералната агенция на САЩ, също и от Китай, Русия, Тайван... Списъкът с държавите, сертифицирали марката TOPTUL по своите най-високи стандарти, непрекъснато се увеличава.