Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Инструмент за вадене на семеринг на колянов вал VAG 35мм.

Топ цени за авто инструменти на марката RIVERTOOLS. КОД: - Продукт Инструмент за вадене на семеринг на колянов вал VAG 35мм.
Не е налично
Инструмент за вадене на семеринг на колянов вал VAG 35мм.
Специализиран инструмент за демонтаж на семерингите на коляновият вал на двигателите на автомобилите от VAG групата.Инструмент за вадене на семеринг на колянов вал VAG 35мм. - Инструмент за вадене на семеринг на колянов вал VAG 35мм.Авто инструмент И. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
64.90 лв
  • Налинчност: Не е налично
  • Марка: RIVERTOOLS
  • Код: SG0602

Инструмент за вадене на семеринг на колянов вал VAG 35мм.

Предназначен за демонтаж на семерингите на коляновият вал  на по новите Audi и VW двигатели.

ОЕМ номер на инструмента:

T10018,


Един от най-ценните и редки специализирани инструменти в автобранша е този за вадене на емеринг на колянов вал. Семерингът е ъплътнител, който се използва в хидравлични и пневматични продукти, в случая колянов вал.

Те имат вградена пружина и метална вложка и имат различна форма, която служи за прикрепяне към гнездото на вала. Целта е да уплътнят гнездото, към което са поставени без да остават луфтове. Те могат да бъдат различни, но най-често срещаните са метални и гумирани. В случая, когато се налага да бъдат извадени за смяна, то е нужно специализиран инструмент за тяхното изваждане. Една смяна на семеринг най-често се случва веднъж на година или две според броят километри.