Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Върток г-образен на 3/4 365мм. Toptul

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт Върток г-образен на 3/4 365мм. Toptul
Върток г-образен на 3/4 365мм. Toptul
Върток г-образен на 3/4 365мм от Toptul. Перфектен за работа с вложки на 3/4", с размери 95мм.x365мм., изработен от устойчива на износване хромванадиева стомана. Този инструмент ще ви осигури професионални резултати в автосервиза или индустрията.. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
31.04 лв

С придобиването на професионални инструменти за автосервиз, като Върток г-образен на 3/4" 365мм. Toptul, Вие гарантирате, че Вашият автосервиз ще бъде оборудван с качествени и надеждни инструменти. Дизайнът и материалите на този инструмент са специално подбрани за да се справи с високите изисквания на автомобилния сектор и индустрията.

Технически параметри на Върток г-образен на 3/4" 365мм. Toptul

  • Размер: 95мм. x 365мм.
  • Размер на вложка: За работа с вложки на 3/4"
  • Материал: Изработен от качествена хромванадиева стомана

Защо да изберете именно Върток г-образен на 3/4" 365мм. от Toptul?

Качеството на работа на вашия автосервиз до голяма степен зависи от инструментите, които използвате. Toptul е марка, доказана с времето, която предлага инструменти направени, за да издържат. Ние разбираме колко важно е вие да разполагате с надеждни инструменти, които не само улесняват работата, но и гарантират безопасността на работния процес. Ето някои от предимствата на този върто