Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Телескопична тресчотка 1/4" 72зъба

Топ цени за авто инструменти на марката RIVERTOOLS. КОД: - Продукт Телескопична тресчотка 1/4" 72зъба
Телескопична тресчотка 1/4" 72зъба
Телескопична тресчотка 1/4" 72зъба - GG1210 - 1/4 - Когато деликатност и прецизност се наложат в света на автомобилния сервиз, изборът на инструменти придобива изключителна значимост. Ръчните инструменти, особено тресчотките, изиграват ключова роля в. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
27.00 лв
  • Налинчност: Наличен
  • Марка: RIVERTOOLS
  • Код: GG1210
  • Тегло: 0.20кг

Когато деликатност и прецизност се наложат в света на автомобилния сервиз, изборът на инструменти придобива изключителна значимост. Ръчните инструменти, особено тресчотките, изиграват ключова роля в ефективното извършване на множество сервизни процедури. Разполагайки с телескопична тресчотка 1/4" с 72 зъба, професионалистите могат да достигнат дори най-труднодостъпните места с невероятна лекота.

Максимална Гъвкавост и Достъпност

С уникална телескопична конструкция, позволяваща разтягане от 145mm до 200mm и три положения на разтягане, нашият инструмент гарантира несравнима универсалност. Възможността да регулирате дължината на тресчотката осигурява оптимален контрол и маневреност при различни условия на работа. Дали се налага смяна на свещи в