Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Шприц за масло 1л. - Toptul

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт Шприц за масло 1л. - Toptul
Шприц за масло 1л. - Toptul
Шприц за масло 1л. - Toptul - JJAZ0135 - Оборудване за смяна на масло - Шприцът за масло с капацитет 1 литър е висококачествен продукт, предлаган от марката Toptul. Изработен от здрави и надеждни материали, този шприц за масло е дълготраен и устойчив. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
35.85 лв

Шприцът за масло с капацитет 1 литър е висококачествен продукт, предлаган от марката Toptul. Изработен от здрави и надеждни материали, този шприц за масло е дълготраен и устойчив на износване. Той предлага висока степен на прецизност и контрол, което го прави идеален инструмент за поддръжка на автомобили и други машини. Всички продукти на Toptul, включително и шприцът за масло с капацитет 1 литър, са предмет на стриктен контрол на качеството. Това гарантира, че получавате надежден и издръжлив продукт, който ще ви осигури безпроблемно използване и отлична производителност. Марката Toptul е известна със своите високи стандарти в инструменталната индустрия и е предпочитан избор сред професионалисти и любители. Ако сте в търсене на качествен и надежден шприц за масло с капацитет 1 литър, този от Toptul е отличен избор. Неговият устойчив и удобен дизайн ви позволява лесно и прецизно да добавяте масло във вашия автомобил или други механизми. Бъдете уверени, че с този шприц за масло от Toptul ще получите надеждност, качество и удовлетвореност от продукта.

Шприц за масло 1 литър  - Toptul