Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Накрайник ударен XZN M18 3/4 TOPTUL

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт Накрайник ударен XZN M18 3/4 TOPTUL
Накрайник ударен XZN M18 3/4 TOPTUL
Накрайник ударен XZN M18 3/4 TOPTUL - KADB2418 - Ходова част и окачване - Накрайник ударен XZN M18 3/4 TOPTUL.. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.

Ултра-здрав Накрайник XZN M18 от TOPTUL

Идеалният Инструмент за Високи Натоварвания Представяме ви накрайник ударен XZN M18, проектиран от водещия производител TOPTUL.

Специализиран за автосервизите и индустриалните нужди, този инструмент е синоним на надеждност и професионализъм.

Превъзходно Качество и Дълготрайност Изработен от най-здравите материали, ударният накрайник е създаден да издържи на екстремни условия и непрекъснато ползване.

Точност и Ефикасност във Всяка Ситуация С размер M18 и 3/4 инча, този накрайник на TOPTUL гарантира безпроблемна работа дори и при най-сложните задачи. Прецизната изработка гарантира, че ще съхрани формата и размера си дори след многократно приложение.

Незаменим Помощник във Всяка Колекция на Ръчни Инструменти Станете свидетели на новото поколение ударни накрайници, които се открояват с безупречна изработка и надеждност. TOPTUL е символ на качество, който е тестван и доказан от професионалисти. Създавайте и поддържайте с увереност с всеки обрът с този инструмент.

Накрайник ударен XZN M18 3/4 TOPTUL.