Menu
Menu
Your Cart
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.

Пистолет за обдухване с въздух Toptul

Пистолет за обдухване с въздух Toptul
Пистолет за обдухване с въздух Toptul
Ново
Пистолет за обдухване с въздух Toptul
Пистолет за обдухване с въздух Toptul
Пистолет за обдухване с въздух Toptul
Пистолет за обдухване с въздух ToptulПистолетът за обдухване е инструмента, който се използва за почистване на повърхности от прах, мръсотия, остатъци от боя и други замърсители. Този пистолет има мощен въздушен обем, който ви позволява бързо и ефект... Още информация

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
10.00 лв

Пистолет за обдухване с въздух Toptul

Пистолетът за обдухване е инструмента, който се използва за почистване на повърхности от прах, мръсотия, остатъци от боя и други замърсители. Този пистолет има мощен въздушен обем, който ви позволява бързо и ефективно да почиствате различни повърхности, осигурявайки безупречно качество на работа.

Има компактен и удобен дизайн, който улеснява работата с него. Лесно се държи в ръцете и насочва въздушния поток към желаната повърхност. Инструментът е оборудван с удобни бутони, които ви позволяват да контролирате въздушния поток и неговото налягане.

Може да се използва за почистване на различни повърхности като прозорци, стени, автомобилни части, тръби и други предмети. Инструментът има различни режими на въздушен поток, което ви позволява да извършвате работа в зависимост от необходимостта.

Има много важна функция - може да се използва за почистване на труднодостъпни места, които не могат да бъдат почистени с други инструменти. Инструментът също е лесен за използване и поддръжка, което позволява на потребителите да го използват ефективно за дълго време.

Характеристики:

  • Вход за въздух: 1/4".
  • Дължина на върха: 150 мм.
  • Материал на дръжката: пластмаса (PVC).
  • Максимално налягане: 15 бара.
  • Въздушен поток: 260 л/мин.
  • Работно налягане: 5 - 10 bar.