Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Комплект за проверка на охладителната с-ма 33 части

Комплект за проверка на охладителната с-ма 33 части
Не е налично
Комплект за проверка на охладителната с-ма 33 части
Комплект за проверка на охладителната с-ма 33 части - S-33PT - Тестери - Набор инструменти за проверка херметичността на радиаторите 33 части. Предназначен за проверка за течове от радиаторната  капачка и охладителната система на автомобила; Помпата . Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
225.00 лв
 • Налинчност: Не е налично
 • Марка: Asta/Satra
 • Код: S-33PT
 • Тегло: 7.00кг

Когато става въпрос за поддържането на автомобили в оптимално състояние, един от ключовете към успеха е правилната диагностика на охладителната система. Комплектът за проверка на охладителната система от 33 части, произведен от водещия производител SATRA, представлява набор от специализирани инструменти, предназначени да обслужват именно тази критична сфера.

Иновативен Дизайн и Висока Надеждност

Гордостта на всеки механик е да разполага с инструменти, които са не само функционални, но и здрави и издръжливи. Този комплект инструменти за проверка на херметичността на радиаторите е проектиран с внимание към детайла, използвайки материали, които гарантират дълготрайност и точност при измерванията.

 1. Помпата за вакуум и налягане е изработена така, че да осигури плавно и лесно управление на налягането, като диапазонът ѝ от 0 до 2.5bar покрива широк спектър от нужди при диагностицирането.
 2. Скалата за отчитане е лесна за следене, което елиминира всякакво несигурност и позволява на механиците да извършват точни измервания.

Универсалност и Широк Обхват на Приложение

Без значение кой е моделът или марката на автомобила, този комплект за проверка е разработен да се справя безупречно. От GM до VW, той включва адаптери, които са съвместими с широк диапазон от леки и луксозни автомобили, първокласни SUV и малки камиони:

 • Северноамерикански автомобили като Ford, Dodge/Chrysler и Jeep
 • Японски фаворити като Honda, Toyota и Subaru
 • Европейски премиум клас автомобили като Audi, BMW и Mercedes

Осигурявайки универсална съвместимост, комплектът за проверка намалява необходимостта от множество отделни инструменти, като по този начин оптимизира работния процес и свободното пространство във вашия автосервиз.

Здравина, Точност и Професионализъм

Произведените от Magma инструменти са синоним на качество и професионализъм. Прилагайки високи стандарти към всеки елемент от комплекта, те гарантират, че ще бъдете в състояние да предоставите първокласна услуга на вашите клиенти.

 1. Адаптерите са с цел да пасват идеално на съответните радиаторни капачки, като по този начин осигуряват точни и надеждни измервания.
 2. Здравият и издръжлив материал от който са изработени осигурява устойчивост на износване и удължава живота на инструментите.

С Комплекта за проверка на охладителната система от 33 части, вие не само повишавате нивото на услугите си, но и инвестирате в дългосрочното развитие на вашия автосервиз. Качествените инструменти са във фундамента на всеки успешен бизнес в автомобилната индустрия, и изборът на Magma е крачка към увереността и сигурността, че всяка диагностика и ремонт ще бъде извършено с професионализъм и прецизност.

Уверете се в сигурността и производителността на охладителните системи на вашите клиенти - изберете Комплект за проверка на охладителната система 33 части и поставете нов стандарт за качество и надеждност в своя автосервиз.

Марка: TOPTUL Код: JGAI1802
Набор инструменти за проверка херметичноста на радиаторите ToptulПроверява за течове радиаторната капачка и охладителната система;Съдържа ръ..
403.87 лв
Купи
Марка: TOPTUL Код: JGAI2801
Набор инструменти за проверка херметичноста на радиаторите 28 части Toptul Предназначен за проверка за течове от радиаторната капа..
509.25 лв
Купи
Марка: MAGMA Код: MG50180
К-кт за тестване на охладителната система Служи за проверка на налягането в охладителната система с цел откриване на течове,Комплекта съдържа:Тер..
157.50 лв