Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Комплект за пълнене и обезвъздушаване на охладителната система 3 части

Топ цени за авто инструменти на марката RIVERTOOLS. КОД: - Продукт Комплект за пълнене и обезвъздушаване на охладителната система 3 части
Налично
Комплект за пълнене и обезвъздушаване на охладителната система 3 части
Инструмент за пълнене и обезвъздушаване на охладителната система.Комплект за пълнене и обезвъздушаване на охладителната система 3 части - Комплект за пълнене и обезвъздушаване на охладителната система 3 части Инструмента се включва към  въздушен комп. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
138.60 лв
  • Налинчност: Налично
  • Марка: RIVERTOOLS
  • Код: AFJ0301A
  • Тегло: 3.00кг

Комплект за пълнене и обезвъздушаване на охладителната система 3 части

Инструмента се включва към  въздушен компресор за да  създаде вакуум в охладителната система и после пълни новата охладителна течност.

Ускорява процеса на пълнене на охладителната система и премахва нуждата от обезвъздушаване.

Комплект за обезвъздушаване 3 л
-22%
Марка: MAGMA Код: MG50789
Комплект за обезвъздушаване 3 лАдаптер за капачката на резервоара на спирачната течност;Задейства се ръчно;Пълните с нужното количество..
110.00 лв 141.75 лв
Купи
Марка: MAGMA Код: MG50502
Тестер за налягане на горивото Професионален комплект манометър и накрайници за измерване на налягането на горивото.Гумиран манометър с..
149.10 лв
Купи
К-кт за обезвъздушаване на спирачки пневматичен
Топ продукт -26%
Марка: MAGMA Код: MG50445
Комплект за обезвъздушаване на спирачки с пневматика.Предназначен за обезвъздушаване на спирачната система и смяна на спирачната течност на автом..
28.00 лв 38.00 лв
Купи
Марка: TOPTUL Код: JGAI2801
Набор инструменти за проверка херметичноста на радиаторите 28 части Toptul Предназначен за проверка за течове от радиаторната капа..
509.25 лв
Купи
Марка: TOPTUL Код: JGAI0302
К-кт за пълнене на охладителната система ToptulСлужи за проверка за течове от капачката на радиатора и охладителната система;Лесна за разчит..
174.60 лв