Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Гайковерт пневматичен Toptul 949Nm

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт Гайковерт пневматичен Toptul 949Nm
Гайковерт пневматичен Toptul 949Nm
Висококачествен ударен пневматичен гайковерт, предназначен за професионална употреба. Усилен алуминиев корпус Олично балансиран ударен механизъмАвто инструмент Гайковерт пневматичен Toptul 949Nm в категория Пневматика. Всички ръчни автоинструменти ма. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
337.56 лв
Тагове: KAAA1660 , Гайковерт

Гайковерт пневматичен Toptul 949Nm на 1/2

  • Усилен алуминиев корпус;
  • Олично балансиран ударен механизъм;
  • Регулатор с 5 позиции за завиване и отвиване;
  • Въртящ момент 949Nm.
  • Обороти на празен ход 6500.
  • Тегло 2,83Кг.

 

Пневматичният гайковерт представлява машина, която има свързана скоростна кутия към двигател, който върши механична работа чрез разширяване на сгъстения въздух. На края на скоростната кутия има устройство, което реагира като абсорбира въртящият момент и позволява на работещият с устройството да процедира с него с малко усилия. Въпросният въртящ момент на уреда може да се контролира (респективно увеличава или намалява) чрез съответен контрол върху налягането, тъй като двигателят е предназначен точно за това. Съотношението при тези гайковерти е приблизително около 4000:1 и основно се използват при болтове и гайки, които изискват точен въртящ момент, за да се развият; уредът е чудесен и при гайки, които оказват съпротива при развиването. Пневматичните гайковерти работят чрез непрекъснато зъбно предаване и имат много малко вибрация и перфектна точност, която би била нужна при определени процедури. Въпросният уред е за първи път изобретен в Германия през 1980 г.; въртящият момент на уреда варира в диапазона от най-малко 118 Nm до най-много 47.600 Nm.

Даденият пневматичен гайковерт на TOPTUL (модел KAAA1660) притежава въртящ се момент от 949 Nm, издръжлив алуминиев корпус, което е характерно за марката TOPTUL, поради висококачествени материали, които се използват и проверката на издръжливостта на продуктите, които се произвеждат; ударният механизъм е балансиран отлично; гайковертът е с 5 степенен режим на работа (отвиване и завиване); оборотите на празен ход са 6500.

TOPTUL е марка, която гарантира, че пневматичният гайковерт ще е надежден помощник при отвиването и завиването на болтове и гайки, помощник с дълготрайна експлоатация, който е тестван предварително в работна среда, за да се изпита не само издръжливостта, но и способността на уреда се справя със съответните задачи, за който е пригоден. Не на последно място, можем да споменем и завършващият щрих по отношение на продукцията на TOPTUL, а именно: Външният вид на гайкове.