Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Ръчен такаламит с накрайник TOPTUL

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт Ръчен такаламит с накрайник TOPTUL
Ръчен такаламит с накрайник TOPTUL
TOPTUL - JGAE0202 - Ръчният такаламит с гъвкав накрайник TOPTUL е инструмент, който ще направи работата ви по-лесна и удобна. Има обем от 400 мл. и дължина 530 мм, което го прави перфектен за работа в тесни пространства. Един от ключовите ф. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
53.94 лв

Ръчният такаламит с гъвкав накрайник TOPTUL е инструмент, който ще направи работата ви по-лесна и удобна. Има обем от 400 мл. и дължина 530 мм, което го прави перфектен за работа в тесни пространства. Един от ключовите фактори, които правят този инструмент толкова ефективен, е късият ход на лоста. Това ви позволява да работите безпроблемно дори в тесни и затворени пространства, което е особено полезно при ремонти и други задачи, където достъпът е ограничен. В допълнение, ръчният такаламит с накрайник TOPTUL има удобна дръжка с добър захват, която ви осигурява комфорт при работа и отличен контрол на инструмента. Освен това разполага с гъвкава връзка, която допринася за по-голяма гъвкавост и мобилност при използване. Не бива да пренебрегваме и прахово боядисания външен слой на инструмента, който не само му придава по-привлекателен външен вид, но и го прави по-устойчив на износване и удължава живота му. 

  • Обем 400мл.,
  • Дължина 530мм.
  • Лост с къс ход удобен за работа в тесни пространства.
  • Удобна дръжка с добър захват.
  • Гъвкава връзка.
  • Прахово боядисан за по-голяма устойчивост на износване.