Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Нитачка усилена 3.2/6.4 TOPTUL

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт Нитачка пантографна Toptul
Нитачка усилена 3.2/6.4 TOPTUL
упете нитачка усилена 3.2/6.4 TOPTUL с удължени рамене. Идеална за прецизни работи. Нитачка с размери от 3.2 до 6.4мм. Поръчайте сега и се възползвайте от най-добрата цена и качество! - 3.2(1/8"), 4(5/32"), 4.8(3/16"), 6.4(1/4") JBAB. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
69.30 лв
Тагове: JBAB3264 , нитачка , JBAB3264

Нитачката Toptul е инструмент, който е изработен с високо качество и надеждност. Тя е проектирана специално за нитове с размери от 3.2 мм (1/8 инча) до 6.4 мм (1/4 инча). Нитачката е оборудвана с удължени и усилени рамена, което я прави идеална за работа с по-големи нитове. Това означава, че можете да използвате нитачката с увереност и сигурност, без да се притеснявате от счупване или повреда. Този инструмент на Toptul е перфектен за професионални и домашни проекти, където са необходими здрави и сигурни нитове. Независимо дали ще работите с метални или пластмасови материали, нитачката ще ви помогне да постигнете здрави и надеждни връзки. С нитачката Toptul можете да бъдете сигурни, че вашите проекти ще бъдат изпълнени с високо качество и прецизност. Тя е лесна за използване и ще ви помогне да постигнете професионални резултати. Не се колебайте да се доверите на качеството и надеждността на нитачката Toptul. Вие заслужавате най-доброто инструменти и с тази нитачка няма как да сбъркате.

Нитачка с  удължени - усилени рамене - 3.2(1/8"), 4(5/32"), 4.8(3/16"), 6.4(1/4")