Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Комплект за обезвъздушаване на спирачна система

Топ цени за авто инструменти на марката RIVERTOOLS. КОД: - Продукт Комплект за обезвъздушаване на спирачна система
Не е налично
Комплект за обезвъздушаване на спирачна система
Комплект за обезвъздушаване на спирачна система - използва налягането от автомобилната гума. Подходящ за работа от един човек.Авто инструмент Комплект за обезвъздушаване на спирачна система в категория Специализирани инструменти. Всички ръчни автоинс. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
37.00 лв
  • Налинчност: Не е налично
  • Марка: RIVERTOOLS
  • Код: HJ0711
  • Тегло: 0.50кг

Комплектът има накрайници за свързване към автомобилна гума и  използвайки налягането и, предоставя възможността за обезвъздушаване от един човек.

Включва 4 броя адаптери.

Обем на резервоара 400мл.

Произход: Тайван

Вакуум помпа S-VPBB - Satra
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-VPBB
Ръчна вакуум помпа с манометърТествайте всички системи на двигателя, които работят с вакуумзапалителна.спирачна система. горивна. карбуратор. автомати..
34.00 лв
Купи
Марка: RIVERTOOLS Код: BB1001
Пневматична система за смяна на спирачната течност RiverСлужи за изтегляне на старата спирачна течност,наливане на новата и обезвъздупаване ..
165.00 лв
Купи
Марка: RIVERTOOLS Код: HJ0702
К-кт за обезвъздушаване на спирачната система RivertoolsПредназначен за обезвъздушаване на спирачната система на автомобилите като използва налягане о..
37.00 лв
Купи
Комплект за обезвъздушаване на спирачни системи
-15%
Марка: MAGMA Код: MG50121
Професионален комплект за обезвъздушаване на спирачни системи и съединители.Комплектът съдържа резервоар, което може да бъде предварително напълнено с..
208.00 лв 245.00 лв
Купи
Марка: TOPTUL Код: JJDB0101
Тестерът е предназначен за измерване на качеството на спирачната течност (DOT4)Проектиран с 5 светлинни LED индикатора.Препоръчителна температура на т..
48.20 лв
Купи