Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Клещи за зегерки 4 броя Toptul GBAT0401

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт Клещи за зегерки 4 броя Toptul
Клещи за зегерки 4 броя Toptul GBAT0401
Клещи за зегерки 4 броя Toptul GBAT0401 Клещи за зегерки 4 броя- 7" Toptul  Включва :Клещи Зегер (отварящи) 7'';Клещи Зегер (затварящи) 7'';90* Клещи Зегер (отварящи) 7'';90* Клещи Зегер (затварящи) 7'';Клещите са ръчни инструменти, които са п... Още информация

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
79.80 лв

Клещи за зегерки 4 броя Toptul GBAT0401

Клещи за зегерки 4 броя- 7" Toptul  

Включва :

  • Клещи Зегер (отварящи) 7'';
  • Клещи Зегер (затварящи) 7'';
  • 90* Клещи Зегер (отварящи) 7'';
  • 90* Клещи Зегер (затварящи) 7'';

Клещите са ръчни инструменти, които са предназначени за използване при извършване на монтажно–демонтажни дейности, рязане, зачистване, кримпване, за арматура, за електроника, за обща употреба и много други.

Клещите за зегерки се използват за монтаж и демонтаж на зегерки в отвор и за монтаж и демонтаж на зегерки на вал. Клещите за зегерки могат да бъдат: затварящи, прави, затварящи извити под 90º, отварящи, прави и отварящи извити под 90º.

Зегерката най-общо представлява полу-еластичен метален пръстен с отворен край и така наречените "уши". Използва се за ограничаване на движението в пространството като същевременно не пречи на въртящия момент. Съществуват два вида зегерки - външни и вътрешни, които са съответно за монтиране на валове и отвори. Самият зегер се монтира в канал, издълбан за целта.

Материала, от който се изработват тези клещи е от специална инструментална стомана. Изолационните им дръжки прилягат плътно към металната част. Дръжките са ергономични с удобна за ръката изолираща ръкохватка, която осигурява висока работоспособност и удобство при използването им.

Комплектът се доставя се в удобна кутия с размери 136 x 364 x 43 мм. Комплектът Клещи за Зегерки 4 бр, - TOPTUL е предназначен за високи натоварвания при продължителна работа. Те имат дълъг експлоатационен живот. Удобни са за монтаж и не деформират зегерките. Тези клещи са прецизни и лесни за експлоатация. Имат вътрешна скрита пружина.

Инструментите произведени от марката TOPTUL покриват международните изисквания (стандарти) за пр