Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Върток, чупещ, 1/2, 24'' - TOPTUL

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт Върток, чупещ, 1/2, 24   - TOPTUL
Върток, чупещ, 1/2, 24'' - TOPTUL
Върток, чупещ 1/2, 24'' е инструмент предназначен за механични ремонти и дейности. Изработен е от висококачествена хром-ванадиева стомана, което му придава здравина и устойчивост на износване. Този върток им. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
38.00 лв
Тагове: върток , чупещ , 1/2 , toptul , въртоци ,

Върток, чупещ 1/2, 24'' е инструмент предназначен за механични ремонти и дейности. Изработен е от висококачествена хром-ванадиева стомана, което му придава здравина и устойчивост на износване. Този върток има гладка повърхност, която е полирана за по-добро плъзгане и лесно изваждане от работните среди. Той е съвместим с гедорета на 1/2, което го прави идеален за различни видове задачи.

  • Върток чупещ се на 1/2 дължина 24" - 620мм.

Въртокът е особено полезен при работа на труднодостъпни места, където е трудно да се достигне с други инструменти. Това е надежден и издръжлив върток, който е необходим за професионалисти и любители, извършващи автомобилни и домашни ремонти. С TOPTUL можете да разчитате на качество и надеждност.