Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Ключ за филтър на диференциал VAG

Топ цени за авто инструменти на марката MAGMA. КОД: - Продукт Ключ за филтър на диференциал VAG
Топ продукт
Ключ за филтър на диференциал VAG
Ключ за филтър на диференциал VAG Предназначен за демонтаж и монтаж на филтрите на диференциали Haldex на автомобили Audi TT, Golf и Passat 4motion, Размер 46мм; ОЕМ номер на инструмента: Т10066;. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
19.00 лв
  • Налинчност: Наличен
  • Марка: MAGMA
  • Код: MG50801
  • Тегло: 2.00кг

Ключът за диференциални филтри VAG е специализиран инструмент, предназначен за демонтаж и монтаж на диференциални филтри Haldex, използвани при автомобили Audi TT, Golf и Passat 4motion. Диференциалният филтър е отговорен за улавянето на примеси и замърсители, които могат да се натрупат в диференциалното масло. Този ключ е специално проектиран, за да осигури лесно и бързо отстраняване и инсталиране на филтъра. Размерът на ключа е 46 мм и е с OEM номер T10066. OEM номерът е официалният номер на инструмента, който гарантира неговата съвместимост и съответствие със стандартите на производителя.

Предназначен за демонтаж и монтаж на филтрите на диференциали Haldex на автомобили Audi TT, Golf и Passat 4motion,

Размер 46мм;

ОЕМ номер на инструмента:

Т10066;

 В заключение ключът за диференциални филтри VAG е специализиран инструмент, който осигурява лесно и бързо демонтиране и монтиране на филтъра на диференциали Haldex. С негова помощ можете да поддържате и обслужвате автомобила си на професионално ниво, гарантирайки правилна работа и дълъг живот на диференциала. Необходимият размер и OEM номер гарантират съвместимост и качество.