Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

К-т Ударна отвертка, 1/2, 6 части - TOPTUL

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт К-т Ударна отвертка, 1/2,  6 части - TOPTUL
К-т Ударна отвертка, 1/2, 6 части - TOPTUL
К-т Ударна отвертка, 6 части - TOPTUL:Ударна отвертка 1/2'', 145мм.Държач за накрайници - 1/2'' Dr. x 5/16'', 28мм.Накрайници - 1.2х8мм., 1.6х10мм. - 36мм.Накрайници, Филипс - PH2, PH3 - 36мм.Ударната отвертка е ръчен инст... Още информация

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
44.10 лв

К-т Ударна отвертка, 6 части - TOPTUL:

Ударна отвертка 1/2'', 145мм.

Държач за накрайници - 1/2'' Dr. x 5/16'', 28мм.

Накрайници - 1.2х8мм., 1.6х10мм. - 36мм.

Накрайници, Филипс - PH2, PH3 - 36мм.

Ударната отвертка е ръчен инструмент, при който чрез удари с чук върху главата на отвертката става възможно отвиването на винт. Ударната отвертка намира широко приложение най-често в автосервизите, защото успешно се справя с отвиването на заяли винтове за закрепване на пантите на автомобилните врати поради ръжда, а също и на спирачните барабани на автомобилите, както и при завити с голямо усилие винтове. Като цяло при авторемонтните дейности отвиването на винтове е доста често срещан проблем първо поради неизбежната корозия и второ поради необходимостта от осигуряване на силно притегнати съединения.

В вътрешността на ударната отвертка се намира един специален механизъм, който преобразува ударното постъпателно движение във въртеливо. Така върху главата на винта се прилага краткотраен импулс с големина на въртящия момент, невъзможна за друга отвертка. Този удър прави успешно първоначалното разхлабване на винта и води до неговото завършващо крайно притягане.<