Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Магнитна купа 150мм

Топ цени за авто инструменти на марката MAGMA. КОД: - Продукт Магнитна купа
Магнитна купа 150мм
Магнитна купа - Магнитна купа 150мм Кой е най-честият проблем в автосервизите или най-общо за всеки занимаващ се собственоръчно с това да поправя сам автомобила и дори велосипеда си? Естествено че разпилеността , липсата на подреденост и ред. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
6.30 лв
  • Налинчност: Наличен
  • Марка: MAGMA
  • Код: MG50244
  • Тегло: 0.40кг

Магнитната купа Магма е идеалното решение за вашите нужди от ремонт на автомобили или ремонти на автомобили и велосипеди „Направи си сам“. Забравете бъркотията и загубата на време в търсене на гайки, болтове, гаечни ключове и винтове – всичко това може да бъде събрано на едно място в магнитната купа. Безкомпромисният комфорт, който получавате с тази купа, е несравним, особено когато работите под кола или друго превозно средство. Забравете за губенето на време и неприятностите от търсене и търсене на инструменти и части. С магнитната купа Magma вашата работа ще бъде по-лесна, по-ефективна и по-удовлетворяваща. Не пропускайте шанса да оптимизирате ремонтния процес и да си спестите излишни нерви. Поръчайте магнитната купа Magma и се насладете на безпроблемното изпълнение на вашите проекти.


Марка: MAGMA Код: MG50270
С този аксесоар ще предпазите повърхността на автомобилът от надраскване и изцапване.Магнитни нишки за плътно прилепяне към метални повърхности.Широчи..
12.60 лв
Купи
Марка: MAGMA Код: MG50937
Магнитна купа - 4 магнита.Изработена от стомана.Размери: 290х270ммДълбочина 25ммИдеален избора за задържане и съхранение на болтове, гайки и всякакви ..
25.20 лв
Купи
Марка: MAGMA Код: MG50233
Двойна магнитна купа с размери 240х120мм.Два магнита с гумени уплътнения осигуряват стабилен захват към метални повърхности...
12.60 лв
Купи