Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Системи за управление на двигателя

Топ цени за авто инструменти на марката . КОД: - Продукт Системи за управление на двигателя
Не е налично
Системи за управление на двигателя
Тази книга се превърна в буквар и надежден източник на основни познания по горивни инжекциони със системи за самодиагностика. Изключително богато илюстрирана и на достъпен език, превъзходна и за начинаещи, дава необходимите указания за диагностика... Още информация

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
27.50 лв
  • Налинчност: Не е налично
  • Марка: HCT
  • Код: 001

Тази книга се превърна в буквар и надежден източник на основни познания по горивни инжекциони със системи за самодиагностика. Изключително богато илюстрирана и на достъпен език, превъзходна и за начинаещи, дава необходимите указания за диагностика на инжекционни системи на повече от 800 модела на 18 марки най-популярни автомобили от 1982 до 1997 г.

Марка: RIVERTOOLS Код: PK8722
Комплект за откриване на течове в автомобилните системи - подходящ за всякакви автомобилни системи, работещи с течност (климатична, охладителна, сма..
71.50 лв
Купи
Марка: AUTODATA Код: 3.46
Това е най-използваният софтуер за автомобилна техническа информация. Цената е за ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ и включва осверменяване на всеки шест месеца...
1 000.00 лв
Купи