Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

К-кт за фиксиране на Ford 1.0 Ecoboost

Топ цени за авто инструменти на марката Asta. КОД:MG50170 - Продукт К-кт за фиксиране на Ford 1.0 Ecoboost
К-кт за фиксиране на Ford 1.0 Ecoboost
Комплектът за фиксиране на Ford 1.0 Ecoboost е инструмент, предназначен за 3-цилиндровите двигатели с турбокомпресор Ford 1.0 EcoBoost след 2012 г. Този инструмент е особено полезен за моделите Ford B-MAX, C-MAX, Fiesta, Transit Connect, EcoBoost, EC. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
158.00 лв
  • Налинчност: Наличен
  • Марка: Asta/Satra
  • Код: S-F1011P
  • Тегло: 3.00кг

Комплектът за фиксиране на Ford 1.0 Ecoboost е инструмент, предназначен за 3-цилиндровите двигатели с турбокомпресор Ford 1.0 EcoBoost след 2012 г. Този инструмент е особено полезен за моделите Ford B-MAX, C-MAX, Fiesta, Focus, Grand C-MAX, Transit Connect, EcoBoost, ECOnetic и SCTi EcoBoost. Тези инструменти са важни при изпълнението на различни задачи на двигателя Ford 1.0 EcoBoost и помагат за правилното позициониране на различните компоненти по време на ремонт или поддръжка. Независимо дали сте професионален механик или просто собственик на Ford 1.0 EcoBoost, този фиксиращ комплект ще ви помогне да свършите работата по-ефективно и с увереност. OEM номерата на тези инструменти са признаци за тяхната качествена изработка и съвместимост със съответните превозни средства. 

Приложение:

Ford B-MAX, C-MAX, Fiesta, Focus,

Grand C-MAX, Transit Connect,

EcoBoost, ECOnetic, SCTi EcoBoost;

Кодове на двигателите:

M1JA, SFJA, SFJB, M1DA, M2DA, P4JA, P4JB,

XMJA, XMJB, M1JE, M2GA,

ОЕМ номера на инструмен