Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Клещи за водни съединения, прави, 215мм. - TOPTUL

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт Клещи за водни съединения, прави, 215мм. - TOPTUL
Клещи за водни съединения, прави, 215мм. - TOPTUL
Клещите се използват за демонтиране и монтаж на скоби на водни съединения от различни видове и предназначения. По принцип правите клещи за демонтаж на скоби се използват за работа по охладителната система на двигателя и подмяната им в специализира... Още информация

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
23.40 лв

Клещите се използват за демонтиране и монтаж на скоби на водни съединения от различни видове и предназначения. По принцип правите клещи за демонтаж на скоби се използват за работа по охладителната система на двигателя и подмяната им в специализирани автосервизи, както и в домашни условия за скобите на маркучите на радиатора и антифриза.

Клещите имат права форма, както и заключване в 4 позиции, която Ви позволява сигурно да фиксирате скобата с желаната степен на сила, както и да я премахнете. Захващащата част на щипката има въртяща се структура и ви позволява да захванете скобата под всеки удобен ъгъл.

Гумираните дръжки осигуряват сигурен захват на ръката.

Спецификация:

  • Клещи за водни съединения, прави, 215мм. (8-1/2'')