Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Динамометричен ключ 100-500Nm TOPTUL

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт Динамометричен ключ 100-500Nm TOPTUL
Динамометричен ключ 100-500Nm TOPTUL
Динамометричен ключ 100-500Nm TOPTUL - ANAF2450 - Динамометричният ключ наTOPTUL с обхват от 100 до 500 Nm е идеалното решение за инструмент , които изисква прецизно прилагане на въртящ момент и гарантира надеждност и издръжливост. Един от ключовите . Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
268.69 лв

Динамометричният ключ наTOPTUL с обхват от 100 до 500 Nm е идеалното решение за инструмент , които изисква прецизно прилагане на въртящ момент и гарантира надеждност и издръжливост. Един от ключовите аспекти на този инструмент е неговата специална функция за обръщане на тресчотката. Това означава, че можете да използвате тресчотката независимо от посоката на въртене, което значително улеснява работата по различни проекти.

Друга полезна функция на динамометричния ключ TOPTUL е уникалната функция за регулиране на затягане. Позволява ви да зададете желания въртящ момент чрез просто натискане за заключване или издърпване за отключване. Това прави инструмента изключително лесен за използване и удобен за задаване на прецизни въртящи моменти.

Динамометричният ключ TOPTUL е проектиран с голямо внимание към ергономичния аспект. Снабдена е с дръжка от TPR материал, която предпазва от хлъзгане и осигурява здрав захват. Това е особено полезно при прилагане на висок въртящ момент, когато стабилността и контролът са от съществено значение.

Спецификации на динамометричн