Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Скоба за вадене на горивната помпа на Ford 2.2 TDCI

Топ цени за авто инструменти на марката RIVERTOOLS. КОД: - Продукт Скоба за вадене на горивната помпа на Ford 2.2 TDCI
Не е налично
Скоба за вадене на горивната помпа на Ford 2.2 TDCI
Ключ за вадене на дизеловата помпа,Скоба за вадене на горивната помпа на Ford 2.2 TDCI - Скоба за вадене на горивната помпа на Ford 2.Авто инструмент Скоба за вадене на горивната помпа на Ford 2.2 TDCI в категория Синхронизатори за двигатели. Всички . Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
45.00 лв
  • Налинчност: Не е налично
  • Марка: RIVERTOOLS
  • Код: ATK0606
  • Тегло: 0.50кг

Скоба за вадене на горивната помпа на Ford 2.2 TDCI

Служи за вадене  на горивната помпа без да се 

налага да се сваля ангренажната верига,

Приложение:

Ford Teansit 2011-, 2.2 TDCI, 

OEM номера на инструмента:

303-249, 303-249-01;


Поддръжката на автомобил не е лесна задача, защото проблемите дебнат от всички страни. Най-сериозни проблеми може да срещнете при ремонта на двигателя на автомобила. Двигателят е многокомпонентен и отстраняването на повреда изисква специализирани висококачествени инструменти. Instrumenti.org ни представят скоба, която се използва за вадене на горивна помпа на Ford 2.2 TDCI. Това е двигател турбодизел, който е с инжекцион. Смъкването на горивна помпа изисква сериозен познания и подходящ инструмент. В този случай използваме подобен вид скоба, защото тя позволяване сваляне на горивната помпа без да се налага предварително да се сваля ангренажната верига.

Приложението на този малък ръчен инструмент е конкретизирано в случая за модел Ford Transit 2011-, 2.2 TDCI. Скобата е направена от хром-ванадиева молибденова стомана, за която е характерно висококачество. Нужно е тя да бъде стабилна при изваждане на горивната помпа и да издържа под определен натиск. Скобата представлява тяло с 2 захващача и малък лост, който се използва като дръжка при изваждане и поставяне на горивната помпа. В снимковият материал се забелязва как точно се поставя скобата при изваждане на горивната помпа. Качеството на инструмента е гарантирано, но прецизността при този вид ремонтна дейност е от висока значимост.

Марка: Asta/Satra Код: S-X2024T
Комплект за фиксиране на двигатели - FORD 2.0, 2.2, 2.4 TDDI/TDCI Подходящ за :  Ford: Mondeo, Transit (2001-2007), Transi..
46.00 лв
Купи
Марка: RIVERTOOLS Код: wpf100
Инструмент за монтаж и демонтаж на водна помпа на FordПриложение:Ford 1.25, 1.4, 1.6, 1.7 16V'Mazda 121 1.25,OEM номер на инструме..
108.00 лв
Купи