• Топ цени за авто инструменти на марката MAGMA. КОД: - Продукт Комплект за зацепване на VAG 1.2 TFSI

Комплект за зацепване на VAG 1.2 TFSI

Приложение:

Audi- A1, A3, A3 Sportback, A3 Cabriolet;

Seat -Altea, Altea XL, Ibiza, Ibiza Sportcoupe, Leon, Toledo;

Skoda-Fabia, Fabia Combi, Rapid, Oktavia, Oktavia Combi, Rommster, Yeti;

Volkswagen- New Beetle, Caddy, Golf, Golf Plus, Golf Cabriolet, Golf Variant, Jetta, Polo, Touran;

Кодове на двигатели:

CBZA,CBZB,CBZC,

ОЕМ номера:

T10340, T10414, T10341;

В днешно време всеки предпочита да извърши ремонта по своя автомобил, но понякога има случаи, в които недостигат познания или професионални инструменти. В такъв случай се използват услугите на професионален майстор, който може да отстрани проблемът по автомобила качествено. Най-сериозните проблеми настъпват именно при двигателя. При отстраняване на проблем или някоя част се препоръчва използването на специализиран инструмент, който е произведен с точна цел.Представяме ви комплект за зацепване на двигател VAG 1.2 TFSI, който се използва във всеки един професионален автомобилен сервиз. Комплектът се състои от четири части, които имат здрава изработка. Използвана е хром-молибденова стомана, което прави ръчните инструменти не само удобни, но и издръжливи при ремонтни дейности с по-продължителен тайминг. Приложението на комплекта е доста широко, защото се използва за различни марки автомобили, които ползват подобен вид двигател. Такива са:∞ Ауди – А1, А3, А3 Спортбек и А3 Кабриолет;∞ Сеат – Алтея, Алтея ХЛ, Ибиза, Ибиза Спорткупе, Леон и Толедо;∞ Шкода – Фабия, Фабия Комби, Рапид, Октавия, Октавия Комби, Ромстър и Йети;∞ Фолксваген – Ню Бийтъл, Кади, Голф, Голф Плюс, Голф Кабриолет, Голф Вариант, Джета, Поло и Туран.Ако имате някой от тези модели, то комплектът е предназначен точно за двигателя на вашия автомобил.

<п>Коляновият вал е неизменна част от двигателя на всеки един автомобил. Днес най-често този елемент се открива в двигатели, които са с вътрешно горене. Специфичното при коляновия вал е, че превръща постъпателното движение във въртеливо. Валът представлява тяло с начупени форми и точно поради тази причина всеки един ремонт свързан с него е трудоемък. За тази цел се изисква синхронизатор за двигател. При него това е ръчен инструмент за фиксиране. Rivertools предлага модел, който служи за фиксиране на колянов вал при Фолксваген, Ауди, Сеат и Шкода. Това е така, защото много от моделите ползват взаимно частите на дадената марка. Сеатите например използват части от Фолксваген и Ауди. В сайтът instrumenti.org визуално може да проследите как точно се използва този малък ръчен инструмент. Той се поставя върху коляновия вал и ляга на неговите канали за правилно фиксиране. Този инструмент конкретно се използва при моделите на горе посочените автомобили, които използват двигател 2000 кубика, който е с помпа дюза. Това е впръскваща техника, която се използва при все повече модели двигатели. Ремонтът в тази област е много специфичен и затова се изисква професионален подход при фиксиране на коляновия вал на автомобилите. Инструментът е висококачествен и първи избор в списъка.

Коляновият вал е неизменна част от двигателя на всеки един автомобил. Днес най-често този елемент се открива в двигатели, които са с вътрешно горене. Специфичното при коляновия вал е, че превръща постъпателното движение във въртеливо. Валът представлява тяло с начупени форми и точно поради тази причина всеки един ремонт свързан с него е трудоемък. За тази цел се изисква синхронизатор за двигател. При него това е ръчен инструмент за фиксиране. Rivertools предлага модел, който служи за фиксиране на колянов вал при Фолксваген, Ауди, Сеат и Шкода. Това е така, защото много от моделите ползват взаимно частите на дадената марка. Сеатите например използват части от Фолксваген и Ауди. В сайтът instrumenti.org визуално може да проследите как точно се използва този малък ръчен инструмент. Той се поставя върху коляновия вал и ляга на неговите канали за правилно фиксиране. Този инструмент конкретно се използва при моделите на горе посочените автомобили, които използват двигател 2000 кубика, който е с помпа дюза. Това е впръскваща техника, която се използва при все повече модели двигатели. Ремонтът в тази област е много специфичен и затова се изисква професионален подход при фиксиране на коляновия вал на автомобилите. Инструментът е висококачествен и първи избор в списъка.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.

Комплект за зацепване на VAG 1.2 TFSI

  • 28.35 лв


Свързани продукти

К-кт за зацепване на двигатели Audi CAMSHAFT 3.0 V6

К-кт за зацепване на двигатели Audi CAMSHAFT 3.0 V6

К-кт за зацепване на двигатели Audi CAMSHAFT 3.0 V6   Задържа коляновият вал в горна мърт..

236.50 лв

К-кт за зацепване на VW-AUDI V6 / V8 TDI

К-кт за зацепване на VW-AUDI V6 / V8 TDI

Комплект за фиксиране на разпределителни валове на : VW-AUDI  Приложение: VW-AUDI 2.5 V..

18.90 лв

Тагове: комплект, за, зацепване, на, vag, 1.2, tfsi, MG50661,