• Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт К-кт. вложки на каре 3/8 TOPTUL

Кoмплект вложки на каре 3/8 - 10 бр. TOPTUL
10мм, 11мм, 12мм, 13мм, 14мм, 15мм, 16мм, 17мм, 18мм и 19мм.

В този комплект се съдържат 10 вложки на марката за ръчни инструменти TOPTUL, различаващи се по своята големина.

За какво служи инструментът "вложка"?

Неговата роля е за затягане и развиване на различни по големина болтове и гайки. Още с появата на пневматичните ударни инструменти, както и на електрическите инструменти, находчивите инженери изобретяват вложката, защото с нейна помощ биха могли да избегнат евентуални наранявания. Тези наранявания биха могли да възникнат вследствие на изхвърчащи парчета при затягането или разтягането. Но вложките, бидейки разработени от специална по вида си здрава, но мека стомана, не биха се счупили, а биха се огънали. Поради това поражения няма да бъдат налице.

Покритието с хром на вложките TOPTUL ги предпазва от ръждясване и едновременно с това осигурява дълга и безопасна екслоатация. Освен това така на външен вид са и по-привлекателни за майсторите, за вас!

Понеже TOPTUL са световен лидер в производството на ръчни инструменти и твърде често самите те определят потребителските влечения с разработката на нови продукти, подходящи за специалистите в сервизите, ръчните инструменти на марката се проектирани така, че да се използват с минимално усилия, без абсолютно никаква опасност от нараняване, без значение дали сваляте гума на тежкотоварен камион или пък на своя лек автомобил.

Сместа от хром-молибнен е високо устойчива, а леярната на компанията извършва дейностите си при най-строг контрол. Тя е сертфицирана от агенциите за качество и безопасност на Европейския Съюз в Германия, Берлин, както и от федералната агенция на САЩ, също и от Китай, Русия, Тайван... Списъкът с държавите, сертифицирали марката TOPTUL по своите най-високи стандарти, непрекъснато се увеличава.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.

К-кт. вложки на каре 3/8 TOPTUL

  • 72.92 лв


Свързани продукти

К-кт. Звездогаечни инчови ключове - TOPTUL

К-кт. Звездогаечни инчови ключове - TOPTUL

К-кт. Звездогаечни ключове инчови - TOPTUL 16 части. 1/4, 5/16, 3/8, 7/16, 1/2, 9/16, 5/8, 11/16, ..

159.00 лв

Вложка усилена, удължена 1/2 19мм - Toptul

Вложка усилена, удължена 1/2 19мм - Toptul

Вложка усилена/ударна, удължена 1/2 19мм - Toptul Дължина: 79мм Знаете ли какво представлява..

11.12 лв

Тагове: к-кт., вложки, на, каре, 3/8, toptul, комплекти