• Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт К-т Прорязани Ключове, 5бр. - TOPTUL

К-т Прорязани Ключове, 5бр. - TOPTUL

Съдържание:

  • 8x10, 11x13, 12x14, 17x19, 22x24

 

Работните ключове са специализирани ръчни инструменти, които се използват за завиване и развиване на болтове и гайки, както и всякакъв подобен тип крепежни елементи. Повечето ръчни ключове са изработени от хром-ванадиева сплав за по-голяма издръживост и твърдост по време на дълъг работен натиск. Ключовете могат да се различават според размера на работното си тяло. Те се делят на: къси, нормални и удължени. Спрямо вида на накрайника си, ключовете могат да бъдат: гаечни, звездогаечни, тресчотни, лула, с чупеща глава и други. Съществуват специализирани ключове, които имат точно определено предназначение като например тръбопроводни ключове, които се използват от майстори занимаваща се в областта на ВиК системи

.

Toptul Ви предлагат удобен комплект от 5 на брой прорязани ключа, които са предназначение за развиване и завиване на различни видове крепежни елементи. Размерите на ключовете в този комплект са следните: 8x10мм, 11x13мм, 12x14мм, 17x19мм, 22x24мм. Този модел удължени ключове тип звезда са направени от хром ванадиева сплав, които издържат дълго време без да корозират и лесно се почистват.

 

По време на работа е нужно да прецените кой точно е правилният ключ за вашето работно действие. Трябва да обърнете сериозно внимание на главината на крепежния елемент, който ще завивате или развивате, а след това избирате необходимия ключ и го налагате. С леки и внимателни движения започвате да въртите с него докато не извадите болта или гайката. С ключове тип тресчотка работата става по-бързо. Прорязаните ключове са специфични, защото имат нарези, които са подходящи за по-различен вид крепежни елементи.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.

К-т Прорязани Ключове, 5бр. - TOPTUL

  • 72.92 лв


Свързани продукти

Комплект избивачи 6 части TOPTUL

Комплект избивачи 6 части TOPTUL

Комплект избивачи 6части TOPTUL 2,3,4,5,6мм и 8мм.     Ръчните инструм..

31.50 лв

Ключ за шайбата на разпределителен вал

Ключ за шайбата на разпределителен вал

Ключ за шайбата на разпределителен вал. Подходящ за :VW-Audi , Ford , Opel, Peugeot , Renault , Ci..

68.20 лв

К-т Звездогаечни Ключове 12броя - TOPTUL

К-т Звездогаечни Ключове 12броя - TOPTUL

К-т Звездогаечни Ключове 12броя - TOPTUL Съдържание: 7,8,10,11,12,13,16,17,18,19,22,24мм. &n..

76.13 лв

Тагове: к-т, прорязани, ключове, 5бр., toptul, комплекти