Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Ключ за маслен филтър на DSG

Топ цени за авто инструменти на марката MAGMA. КОД: - Продукт Ключ за маслен филтър на DSG
Ключ за маслен филтър на DSG
лючът за маслен филтър DSG е предназначен за лесно демонтиране и монтиране на масления филтър на DSG скоростни кутии на автомобили от VAG групата. С този ключ не е необходимо да изваждате акумулатора. За да използв. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
38.85 лв
  • Налинчност: Наличен
  • Марка: MAGMA
  • Код: MG50845
  • Тегло: 0.50кг
Тагове: DSG , MG50845 ,

Ключът за маслен филтър DSG е предназначен за лесно демонтиране и монтиране на масления филтър на DSG скоростни кутии на автомобили от VAG групата. С този ключ не е необходимо да изваждате акумулатора. За да използвате гаечния ключ, просто го поставете върху масления филтър и го завъртете с 1/2 върток. Така ще можете лесно да развиете връзките на филтъра и да го замените с нов. Ключът има стандартен шпонков канал 1/2 инча и е съвместим с повечето DSG скоростни кутии на автомобили VAG. С този ключ ще можете да смените масления филтър на DSG скоростна кутия по-лесно и бързо, без да отделяте повече време и усилия.

  • За работа с гедоре на 1/2";
  • Размер 24мм;