Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Ключ за шайбата на разпределителен вал

Топ цени за авто инструменти на марката RIVERTOOLS. КОД: - Продукт Ключ за шайбата на разпределителен вал
Не е налично
Ключ за шайбата на разпределителен вал
Ключ за шайбата на разпределителен валКлюч за шайбата на разпределителен вал - Ключ за шайбата на разпределителен вал.Авто инструмент Ключ за шайбата на разпределителен вал в категория Специализирани инструменти. Всички ръчни автоинструменти марката . Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
68.20 лв
  • Налинчност: Не е налично
  • Марка: RIVERTOOLS
  • Код: KR6151
  • Тегло: 1.00кг

Ключ за шайбата на разпределителен вал.
Подходящ за :VW-Audi , Ford , Opel, Peugeot , Renault , Citroen , Rover , Volvo и др.

 

Ключовете са ръчни инструменти, които се използват от различни сервизи за дейности свързани с монтиране и демонтиране на авточасти.

 

Автомонтьорите се нуждаят от високачествени ключове, с които да ремонтират автомобилите. Пример за такъв вид инструмент е ключът за шайба на разпределителен вал.

 

Ключовете от този вид са изключително ценни защо спадат към категорията на специализираните авто инструменти. Материалът, от който са направени е хром-ванадиум, защото той е най-добър, когато става въпрос за издръжливост на инструмента при работен натиск.

 

Специална въглеродна инструментална стомана се използва при направата на накрайниците на инструмента. Те трябва да са здрави да не се огъват при натиск по време на работа.

 

Този ключ служи основно за захващане на шайбите на разпределителни валове, като също така може да се използва и при сваляне на бензинови помпи.

Инструментът работи с шайби с голема от 24 до 160 мм като размер. Възможният диаметър на накрайниците може да бъде: Ø5,7, Ø7,7, Ø9,7, Ø11,7, Ø18.

Дръжките на инструмента са ергономични и двукомпонентни за да може ръката да чувства удобство по време на работа и да не се изморява лесно. Инструментът е приложим за придържане на всякакви видове шайби на разпределителния вал при развиване на центалния и болт.

Ключът е подходящ за следните видове автомобили: VW-Audi , Ford , Opel, Peugeot , Renault , Citroen , Rover , Volvo и др.

OEM номер на инструмента:

T10172, 

Марка: TOPTUL Код: GAAC1401
К-т Звездогаечни Ключове 14броя - TOPTUL Съдържание:6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24мм.  Гаечните ключ..
84.39 лв
Купи
Марка: TOPTUL Код: GPAQ0502
К-т Прорязани Ключове, 5бр. - TOPTUL Съдържание:8x10, 11x13, 12x14, 17x19, 22x24  Работните ключове са специализирани ръчни инструмент..
70.73 лв
Купи
Марка: TOPTUL Код: GAAL0917
К-т Шестограми XXL, 9части - TOPTUL Съдържание:1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10мм. Шестограмите са ръчни инструменти, които се състо..
30.33 лв
Купи
Марка: TOPTUL Код: JGAI1101
Ключ за шайбата на колянов вал комплект и горивни помпи 11 части.Подходящ за : VW-Audi , Ford , Opel, Peugeot , Renault , Citroen , Rover , Volvo и др..
77.60 лв
Купи
Ключ за шайбата на разпределителния вал - регулируем
Топ продукт
Марка: MAGMA Код: MG50673
Ключ за шайбата на разпределителен вал.Подходящ за :VW-Audi , Ford , Opel, Peugeot , Renault , Citroen , Rover , Volvo и др.Диапазон 12мм до 150ммДълж..
35.00 лв