Menu
Menu
Your Cart
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.

Във връзка с разширяване на диапазона на продукти в нашите магазини от 4.04 до 13.04 сайта няма да обслужва крайни клиенти. При необходимост се свържете с нас по телефона.

Комплект избивачи 6 части TOPTUL

Топ цени за авто инструменти на марката TOPTUL. КОД: - Продукт Комплект избивачи 6 части TOPTUL
Комплект избивачи 6 части TOPTUL
Комплект избивачи 6части TOPTUL 2,3,4,5,6мм и 8мм.Ръчните инструменти са неизменна част от инструментариума на всеки професионален майстор. Независимо какво е работното място съществуват различен брой специализирани инстру... Още информация

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
31.50 лв

Комплект избивачи 6части TOPTUL
2,3,4,5,6мм и 8мм.

 

 

Ръчните инструменти са неизменна част от инструментариума на всеки професионален майстор. Независимо какво е работното място съществуват различен брой специализирани инструменти, които са предназначени за определен вид работна дейност. Един от тях са избивачите, които служат при тежка физическа работа.

Избивачът представлява метално тяло с оформен връх в единия край и тъп край в другата част, която най-често се удря с чук по време на работа.