Магнитна купа

Магнитна купа 150мм

Кой е най-честият проблем в автосервизите или най-общо за всеки занимаващ се собственоръчно с това да поправя сам автомобила и дори велосипеда си? Естествено че разпилеността , липсата на подреденост и ред, които биха ви коствали не само загуба на изключително много и ненужно време, но и нерви.

Но RIVERTOOLS дават решение на този проблем! Магнитната купа на марката позволява в нея да поставяте гайки, болтове, гаечни ключове, винтове и т.н. без въпросните части да са разпилени по пода и кой знае къде и след това да ги търсите с часове. Сложете край на досадното подмятане на инструменти и части, които се търкалят от единият край на помещението, в което извършвате ремонта до другия край - изключително некомфортно е още повече, ако сте в легнало положение под автомобил или друго превозно средство и се налага да сменяте позицията, само за да вземете дадена част и така да загубите ненужно време в повтарянето на едни и същи процедури – ставане, лягане, ставате, лягане и така до къде?

Или пък накрайници за винтоверт, които могат да се пързалят поради кръглата си форма; или пък да вземем предвид гайките, които могат да вземат неопределена посока? Какъв ще е резултата, ако се наложи да ги „преследвате” из помещението – определено няма да тичате по накрайниците или гайките с усмивка на лице, а ще се ядосвате и ще хабите нерви за нещо, толкова миниатюрно, което може да стои мирно в магнитната купа, дотогава докогато ви потрябва, за да влезе в употреба. Магнитната купа е решение на толкова нищожни проблеми, които е безсмислено да търпим и да отлагаме; самата купа е с диаметър от 150 мм, което позволява да събирате повече части на едно място, в зависимост от работата, която извършвате.

Сложете край на безредието и внесете ред във вашия гараж или автосервиз с тази купа, с която работата ще върви значително по-лесно!

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Магнитна купа

  • Производител : RIVERTOOLS
  • Код на продукта : 12211
  • Наличност : 36
  • 7,00 лв
  • 6,00 лв


Сходни артикули

Магнитна купа TOPTUL

Магнитна купа TOPTUL

Магнитна купа TOPTUL ..

22,00 лв

К-т Ключове с чупеща глава - TOPTUL

К-т Ключове с чупеща глава - TOPTUL

К-т Ключове с чупеща глава - TOPTUL: 8x9, 10x11, 12x13, 14,x15, 16x17, 18x19   &..

66,00 лв

Тагове: магнитна, купа, каросерия

placeholder