Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Метална комбинирана линия Inch/mm 500mm

Топ цени за авто инструменти на марката VOGEL. КОД: - Продукт Метална комбинирана линия Inch/mm 500mm
Метална комбинирана линия Inch/mm 500mm
Метална комбинирана линия Inch/mm 500mm от неръждаема стоманаМетална комбинирана линия Inch/mm 500mm - Метална комбинирана Inch/mm линия изработена от неръждаема стомана -  500mm/20inches.Авто инструмент Метална комбинирана линия Inch/mm 500mm в кате. Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
10.45 лв
  • Налинчност: Наличен
  • Марка: VOGEL
  • Код: 1012030050
  • Тегло: 0.10кг

Метална комбинирана Inch/mm линия изработена от неръждаема стомана -  500mm/20inches.

размер:500х18х0,5
 

Всеки знае приказката „Два пъти мери, веднъж режи“. Точното измерване в днешно време е всичко. Без точни мерки всичко може да се разпадне, особено ако говорим за автомобилната индустрия. Точно затова ви е нужен доверен и сигурен инструмент за точното измерване на различни авто части. Дори да не говорим за коли, тази линийка, ще ви свърши работа, без значение от  естеството на дейността ви. Безпогрешна, направена от неръждаема стомана, за да издържи на времето и да измерва точно!

Комбинацията от инчове и сантиметри осигурява гъвкавост и по-голям измервателен обхват,  а това е полезно във всеки един момент. Ако искате да измерите размера на някакъв уред, тази линия е точно за вас. Няма нужда от умения за използване или квалификация. Удобна за всеки, с гарантирано качество и дълготраен живот. Не заема много място и може да бъде поставена или носена навсякъде с вас, за да е от помощ винаги щом ви потрябват точни мерки.